Aanbieding

Bestellen

Wil je de starterkit bestellen? Vul dan onderstaande gegevens in.

Dan maak ik het account voor je aan bij Young Living en heb jij de starterkit binnen no time in huis!

Stuur me een berichtje als je vragen hebt.
Nu is het afwachten totdat de kit op je stoep belandt, SPANNEND!!

Stappenplan wanneer je zelf je account wilt aanmaken

Hier is een stap-voor-stapinstructie die het wat makkelijker maakt om door de site te gaan.

(Je kunt ook hier klikken voor een bestelformulier waarna ik jouw account aanmaak)

 1. Klik hier om direct op de site te komen en om je als member/lid aan te melden. Je kunt de taal zelf nog instellen als je wilt.
 2. Zorg er voor dat Wholesale member/Lid staat aangevinkt. Dit geeft je recht op 24% memberkorting en deze geldt meteen voor jouw toekomstige bestellingen!
 3. Let op dat er bij de 2 vakjes  “Sponsor ID” en bij “Enroller ID (introductiepersoon)” hetzelfde nummer staat ingevuld: 14774627. Dit is mijn young living ID nummer en dit betekent dat ik jou verder help met informatie over de oliën. Als je hier geen nummers invult, plaatst het systeem je zomaar ergens onder iemand. Je weet dan niet of diegene erg actief is met het begeleiden van members en het verstrekken van informatie.
 4. Als het juiste lidmaatschap nr er staat, klik je onderaan op ‘Doorgaan’.
 5. Je krijgt een melding dat ik (Bianca Drommel van Praktijk LenteZon en Olie-o-Olie) jouw sponsor en introductiepersoon ben. Klik op ‘Doorgaan’.
 6. Je komt nu op een pagina met de tekst ‘Kies hier je Starter Kit’, maar dit sla je over door helemaal naar beneden te scrollen en op de button te klikken ‘Ga verder zonder Starter Kit’.
 7. Volg de verdere stappen op de pagina “Lidmaatschapsinformatie’. Let op: Schrijf je gebruikersnaam, pin en wachtwoord op, zodat je later weer kunt inloggen. Bewaar deze gegevens goed! (De 4 cijferige pin heb je o.a. nodig bij telefonisch contact met de klantenservice). Na alles te hebben ingevuld klik je onderaan op ‘Ga akkoord en ga verder’.
 8. Je krijgt nu een melding ‘Gefeliciteerd, je lidmaatschap bij Young Living is verwerkt’.
 9. Klik in het menu (links) op Essential Rewards. Ook al weet je nu nog niet of je mee wilt doen aan het spaarprogramma, het is toch een verstandige keuze om er nu wel voor te kiezen. Je kunt er namelijk al direct je eerste punten mee sparen én al je eerste GRATIS olie mee verdienen. Tevens krijg je flinke korting op de verzendkosten. En wees vooral gerust: je kunt de ER (Essential Rewards) op ieder gewenst moment stopzetten!
 10. Klik op de button ‘Doe nu mee’.
 11. Typ voor de Starterkit met dewdrop diffuser: 546314 in het zoekveld of typ voor de Starterkit met aria diffuser: 546514 in het zoekveld. En klik op ‘product toevoegen’.
 12. Ik adviseer je om ook direct de V-6 draagolie mee te bestellen (artikelnummer 303108, a € 24,50,-.). Deze draagolie is erg fijn is om erbij te hebben, je kunt hiermee de etherische oliën verdunnen (zeker voor kinderen belangrijk). Dit is een zuivere basisolie die niet vlekt en snel in de huid trekt. En… als je deze olie nu direct mee bestelt, komt het puntentotaal van je bestelling boven de 120 PV (Persoonlijk Volume) uit, waardoor je bij je bestelling direct een gratis olie ontvangt (welke dat is, is afhankelijk van de promo van de maand)!
 13. Wil je nog meer producten toevoegen, dan kan dat ook hier. Heb je alles in je mandje, klik dan op de button ‘Maandelijkse Bestelling opslaan’.
 14. In het volgende scherm controleer je je bestelling en pas je indien nodig de levering aan. Als alles in orde is, klik je op de button: ‘Volgende stap’.
 15. In het scherm dat je vervolgens te zien krijgt, kun je de verwerkingsdatum aanpassen. Pas zo nodig aan en klik dan op ‘Volgende’.
 16. In dit scherm vul je je betaalgegevens in (CreditCard of PayPal). Kies voor ‘Voeg een nieuwe betaaloptie toe’ en vul de gevraagde gegevens in. (Een PayPal account is heel makkelijk aan te maken en koppel je aan je bankrekening).
 17. Indien je wilt, kun je ook nog diverse goede doelen ondersteunen. (o.a. door je totaalbedrag naar boven af te ronden).  Klik op ‘Klaar’.
 18. Je bestelling is geplaatst en wordt zsm geleverd! Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je een bevestigingsmail van Young Living. Niet lang daarna ontvang je een mail dat GLS onderweg is om jouw pakketje te komen bezorgen. Levering is meestal binnen twee dagen, dit hangt af van de dag dat je besteld.
 19. Veel plezier met uitpakken!