Ons team

Meet my team!

Ik stel hieronder graag een aantal van onze teamleden aan je voor.

 

 

null

Bianca Drommel

Hoi! Mijn naam is Bianca, en ik ben de oprichtster van Olie-o-Olie. Vrouw van Sander, mijn lieve, grappige hubbie en trotse moeder van 2 prachtige opgroeiende kinderen en al een paar jaar groot van fan van de essentiële oliën.
Wat vond (en vind) ik het bijzonder om moeder te mogen worden van mijn 2 kinderen, een zoon en een dochter. Mijn kinderen laten mij zien wat belangrijk is in het leven en laten me zoeken naar de juiste balans. Kinderen brengen zoveel moois, maar ook zorgen en twijfels.
Het is belangrijk om hen en jezelf in je/hun kracht te zetten! Op het moment dat dat een aantal jaren geleden wat lastiger was, door verschillende moeilijke en verdrietige omstandigheden kwamen de oliën op mijn pad. En wat hebben ze mijn en ons leven als gezin verrijkt!
Ik ben ze in eerste instantie gaan inzetten voor mijn eigen rust en ontspanning, beter slapen, focus en concentratie, en mijn jaarlijkse holte problemen waar ik maar niet van af kwam. Eerst met de losse kant en klare rollers van Young Living en begin 2018 gestart met de starterkit en dus ook de diffuser. En wat is er een wereld voor mij open gegaan! Fijn om mijn eigen wellnesskit in huis te hebben. Ik gebruik de verzorgingsproducten van Young Living en maak ik mijn huis schoon met de Thieves producten (niet mijn favoriete hobby, haha, maar nu wel veel aantrekkelijker).
Inmiddels zet ik de oliën ook in binnen mijn praktijk voor kinder- en jongeren therapie (denk aan speltherapie, hypnotherapie en emdr). Wat een kracht hebben deze flesjes en ook daar laten ze hun superpowers werken! Superleuk en fijn om te mogen delen.
Door mijn liefde en passie voor de oliën werden anderen enthousiast en kreeg ik veel vragen. Ik vind het zo leuk en waardevol om mijn kennis en ervaringen te delen. Om iedereen die het wil horen te kunnen bereiken, praktisch makkelijk te kunnen delen en anderen te inspireren, heb ik een facebookgroep opgericht. Op mijn praktijk website ben ik de oliën gaan vermelden : www.praktijklentezon.nl en inmiddels heb ik dus ook mijn eigen website voor de oliën en producten van Young Living, waarbij ik samenwerk met verschillende olie collega’s. 
Mijn favoriete olie: Peppermint! (en Peace & Calming en Valor en … 😉)

null

Simone Helmus

Ik ben Simone Helmus. Ik woon samen met Theo en we hebben 2 prachtige kinderen.
1,5 jaar geleden kwam ik in aanraking met de oliën van Young Living en was meteen verkocht. Na de Starterkit volgde er al snel veel andere oliën. Ik zet de oliën vooral in voor de dagelijkse dingen in het gezin, maar wat ik ook erg leuk vind is dat je het kan gebruiken voor koken en bakken. Ook maak ik inmiddels zelf verzorgingsproducten en schoonmaakproducten. Ik blijf me verbazen over wat er allemaal mogelijk is en elke dag ontdek ik wel weer iets nieuws.
Mijn favoriete oliën: Thieves, Purification en Valor

null

Marissa van Steijn

Hallo, mijn naam is Marissa van Steijn en ik ben getrouwd met Michael, samen kregen wij in 2017 onze zoon Jonathan. In 2018 besloot ik na heel lang verdiepen in de producten van Young Living om mijn starterkit aan te schaffen. Ik had net een burn-out achter de rug, had al enkele jaren gezondheidsproblemen en zocht een natuurlijke manier om mijn lichaam en emoties te ondersteunen. Wat was dat een goede keuze! Van nature ben ik nogal sceptisch aangelegd en zoek ik graag alles goed uit voordat ik iets nieuws probeer, de producten van Young Living hebben mij echt in positieve zin verbaasd. Zoveel kracht in zo’n klein flesje lijkt te goed om waar te zijn maar dat is het niet. Inmiddels gebruiken we alle drie dagelijks de oliën, zowel in de diffuser als op de huid en hebben we de schoonmaakmiddelen de deur uit gedaan en vervangen voor de Thieves producten. Ik heb enorm veel plezier in het begeleiden van mensen die kiezen voor de mooie producten van Young Living. Twijfel je? Ik vertel je graag meer over mijn persoonlijke ontdekkingstocht naar balans.
Mijn favoriete olie? VALOR!
Bestel je via mij, gebruik dan deze link: https://www.myyl.com/marissa-van-steijn

null

Claudia Alferink

Hallo, ik ben Claudia Alferink 35 jaar oud en samenwonend met Tim. Samen hebben wij twee zoontjes van nu 3,5 en 1 jaar oud.
Ongeveer een jaar geleden heb ik de starterkit gekocht en was er gelijk blij mee. Ik gebruik de olie vooral voor de dagelijkse probleempjes die zich voordoen in een gezin met jonge kinderen 😊

Met ons samenwerken?

Ben je ook zo enthousiast? En ga je, net als ons, de starterkit inzetten voor ontspanning en welbevinden voor jou en je gezin of wil je de starterkit voor in je praktijk?

Vul dan onderstaand formulier in, dan maken we de bestelling voor je in orde. Je ontvangt de starterkit met die 12 flesjes en diffuser dan al binnen een paar dagen

Heerlijk… snel aan de slag met een positieve sfeer neerzetten in je huis/praktijk en iedere keer net die olie(n) inzetten die nodig zijn.